"...det perfekta underlaget
för häst och ryttare"

Expåra Ridhus

skylt

Expåra-ridhuset kommer att uppstå här under våren och de första spadtagen är gjorda. Vi har i vinter börjat gräva och spränga bort berg för att under våren 2018 kunna ge plats åt ett helt nytt ridhus här i Veinge som även ska fungera som en visningsarena för alla våra viktigaste produkter och tjänster.

Vi kommer att lägga väldigt mycket vikt på säkerhet, utformning och praktiska lösningar till olika slags ridhus. I nära samarbete med LR-System har vi nu skissat fram ritningarna till det som ska bli Expåra-ridhuset med många bra praktiska lösningar.

Förutom att vi hoppas kunna erbjuda våra kunder ritningsförslag till ett riktigt smart och snyggt ridhus, kommer man här på plats kunna se och känna på våra produkter som t ex Tec-Mar LED belysning, Curve-sargen, Diamondsystem-speglar och Active Aqua droppbevattning och så klart vår FEI-godkända fibersand som ridunderlag och Platz-Max ridhusharvarna till bästa skötsel.

Vi bygger alltså ett säljbart helhetskoncept, där allt ska kunna kombineras och praktiskt passa ihop med ett alltid flexibelt och variationsrikt utrymme för kundernas egna önskemål, tycke och smak.

lr ridhus 2

Våra kunder finns i hela Sverige från norr till syd och t o m i våra grannländer Finland, Norge och Danmark. Vi inser att alla såklart inte har möjlighet att besöka oss i Veinge/ Laholm och därför kommer vi att lägga mycket tid under 2018 på att filma och fotografera samt blogga ut på Facebook för att så många som möjligt ska få se och uppleva vårt projekt både under uppbyggnad och installation.

Vi kommer att gå på djupet med demonstrationsfilmer och illustrera med både foto och 3D-ritningar. Välkomna att följa våra framsteg här och på facebook. Snart står de första plintarna på plats och i maj ska det stå färdigt för visning. Mycket nöje!

Gilla oss på Facebook så kan du följa hela bygget!

 

Uppdatering 16 mars 2018: Det ljusgrå taket och isoleringen på taket har monterats färdigt. Träpanelen spikas nu på ytterväggen. LED belysningen håller på att installeras. Alla kablar försvinner i tak och bakom vägg. LORD LED är en mycket effektiv armatur som är dimbar. Med vår smarta Dali-styrning anpassar sig även belysningen i ridhuset efter solljuset utomhus.

 

Uppdatering 26 februari 2018: Taket isoleras, el till belysning dras och första fasaden har byggts upp.

 

Uppdatering 16 februari 2018: Taket börjar ta form.

 

Uppdatering 29 januari 2018: Stommarna sätts på plats.

 

Uppdatering 10 januari 2018: Efter en hel del sprängning av berg och ett intensivt grävningsarbete med dränering, så kunde plintarna sättas på plats.

 

20171208 091402

20171208 091402

 

I samarbete med:

 Europeiska jordbruksfondenHalland

 

 

LR logga 300x67

 

fetishfemdom.org