Fibersand

GEO-GUM-TEX PREMIUM ELIT

"...det perfekta underlaget för häst och ryttare"dressyr

Geo-Gum-Tex Premium Elit är framtaget speciellt för dressyr och hoppning. Fibersanden passar både för ridhus och utomhusridbanor samt fungerar bra för träning, tävling och även för ridskolor.

Geo-Gum-Tex Premium Elit innehåller olika små vita syntetfiber med 30% PP-fiber som är iblandade och framtagna med en dubbeltvättad mycket fin och ljus silikatsand dvs kvartssand. Den speciellt framtagna sanden både maskinblandas och trumlas ihop med fibrerna till en jämn och optimal massa. Just denna sanden har Expåra själv tagit fram och samma sand användes tex vid EM i Göteborg. Blandningen är godkänd av FEI och klassad som en av världens bästa fibersander.

Fiberblandningen är väldigt speciellt blandad och innehåller förutom finsand små vita filtfiber av olika slag samt PP- fiber. Det är en perfekt blandning som ger en elastisk men ändå naturlig känsla.

Blandningen är optimal och kräver endast en normal mängd av bevattning, dessutom behåller fibrerna fuktigheten i materialet mycket längre tid och binder sanden till en lagom sviktande fibersand. Denna speciellt utvecklade fiberblandningen ökar elasticiteten i underlaget och ger därför en bättre känsla och konsistens i underlaget.

Snabba leveranser i hela Sverige!

Priset: ca 78,-/ kvm + moms

GOLD-TEX PREMIUM CLASSIC

Gold-Tex Premium Classic är framtaget speciellt för dressyr och hoppning. Fibersanden passar både för ridhus och utomhusridbanor samt fungerar bra för träning, tävling och även för ridskolor.

Skillnaden till Geo-Gum-Tex är att blandningen är något finare med något lite mindre andel fiber i som ofta ute i Europa på ett klassiskt sätt, vilket gör att den blir optimal att rida på och lätt att sköta.

Gold-Tex-Premium Classic är mera prisvärd men håller ändå samma kvalitet.

Priset: ca 70,-/ kvm + moms = prisgaranti

Fibersanden sköter man som bäst med en Platz-Max ridhusharv. Fibersanden kan läggas direkt på hårdgjord stenmjölsyta eller en Ottomatta.

Snabba leveranser i hela Sverige!

Kontakta oss gärna för en offert:
Mail: ,

KLICKA HÄR FÖR ATT SE REFERENSER

dressyr ullevi em2017

hopp 

 

 

      

  

 

  

 

 

IMG 0405
IMG 0406
IMG 0410
IMG 0545
IMG 0546
IMG 0548
IMG 0716
IMG 1183
IMG 1851
IMG 1407
IMG 5679
IMG 5710